Op mijn 28e kreeg ik, na een ritje in de botsauto’s, te maken met iets wat Functionele Neurologische Stoornis (FNS) wordt genoemd. Op dat moment was ik druk bezig met mijn carrière als consultant en klom ik gestaag de carrièreladder op. Maar ineens moest ik stoppen met werken en werd ik voor 100% afgekeurd.

Na talloze ziekenhuisbezoeken en zware behandelingen ging mijn gezondheid achteruit. Lopen werd moeilijk, bewegen kostte extra moeite, en soms kon ik zelfs niet goed praten. Elke dag pijn, en soms voelt het alsof ik een soort Russisch roulette speel, waarbij ik nooit weet hoe mijn lichaam en hersenen gaan reageren.

Soms kan ik alles doen zoals voorheen, maar op andere momenten lig ik gewoon op de bank, niet in staat om me te bewegen. In Nederland kreeg ik te horen dat er geen verdere behandeling mogelijk was. Maar toen ontdekte ik de EPIC-behandeling van Cognitive FX. Deze geven de prognose om 70-80% beter te worden.

Helaas wordt deze behandeling niet vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraars. Daarom waren we een Crowdfunding gestart. Toen bleek dat samen met mij veel andere Nederlanders in hetzelfde schuitje zitten.

Daarom hebben we Stichting Beter Brein in het leven geroepen. Het doel mensen met NAH weer een leefbaar leven te geven.

Samen kunnen we een verschil maken. Laten we bouwen aan een toekomst waarin de EPIC-behandeling binnen handbereik is voor iedereen die verlangt naar herstel en dit de laatste hoop is.

Elke donatie brengt ons dichter bij een leven zonder de last van FNS en/of NAH, een leven van meer vrijheid, gezondheid en minder zorgen.

Doe mee en laten we samen deze reis naar genezing maken.

Liefs,

Aurora

Categorieën: Uncategorized