Wie is Stichting Beter Brein?

Stichting Beter Brein zet zich met hart en ziel in voor een doel dat het leven van velen kan veranderen: het mogelijk maken van de Epic-behandeling van Cognitive FX voor mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH.

Wij geloven in de kracht van herstel en de impact die een gezond brein kan hebben op het dagelijks leven. De Epic-behandeling van Cognitive FX heeft bewezen resultaten behaald bij het verbeteren van cognitieve functies en het herstel van mensen met NAH. Helaas wordt deze behandeling niet vergoed door zorgverzekeraars, waardoor toegang voor velen onmogelijk is.

Hier komt Stichting Beter Brein in actie. Ons doel is om giften te verzamelen waarmee we de Epic-behandeling van Cognitive FX kunnen financieren voor diegenen die het nodig hebben maar het zich niet kunnen veroorloven. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Missie

De Epic behandeling van Cognitive FX is momenteel voor veel Nederlanders niet mogelijk omdat de behandeling tussen de 13.000 en 27.000 dollar kost. Dit is exclusief reis en verblijfskosten van de patiënt en begeleider. Deze behandeling wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed. De stichting wilt het mogelijk maken dat Nederlandse patiënten die geschikt zijn voor de behandeling toch naar Utah kunnen om de Epic behandeling te volgen.

Hoe kan jij helpen?

Deelname aan evenementen: Doe mee aan onze evenementen die niet alleen geld inzamelen, maar ook bewustwording creëren over het belang van behandelingen voor NAH.

Eenmalige donatie: Maak een eenmalige donatie om direct bij te dragen aan de financiering van de behandelingen.

Maandelijkse donatie: Word een regelmatige ondersteuner door een maandelijkse donatie. Kleine bedragen op regelmatige basis kunnen een groot verschil maken.

Word lid van de Beter Brein Community: Schrijf je in bij onze community en maak deel uit van een netwerk van individuen die zich inzetten voor een gezonder brein en een beter leven voor mensen met NAH.

Samen kunnen we een impact maken en mensen de kans geven op een beter leven. Laten we de kracht van gemeenschap en compassie benutten om het verschil te maken voor degenen die het het hardst nodig hebben. Samen streven we naar een wereld waarin de Epic-behandeling van Cognitive FX toegankelijk is voor iedereen.

Doe vandaag nog mee en maak deel uit van de beweging voor een Beter Brein!

Met vriendelijke groet,

Het Team van Stichting Beter Brein